Oulun nuorten huuto

Nader Sherifi

Nader Sherifi on 21-vuotias nuori mies, jonka intohimoksi on muodostunut musiikki. Naderin tarina alkoi Oulun nuoriskahvila Bysiksellä, kun hän oli 15-vuotias. Bysiksellä Nader uskaltautui ensimmäistä kertaa laulamaan. Ennen Bysiksellä laulamista, Nader ei ollut puhunut haaveistaan kenellekään, ei edes omille vanhemmilleen mutta bysiksellä hän sai kavereilta kehuja ja huomasi, että unelmia kannattaa jahdata ja ettei hän menetä mitään, jos pyrkii laulamaan enemmän ja puhumaan aiheesta.

FBEF8D7D-ED3D-464B-94AB-6A0F2B4A4446.jpeg

Saatuaan kehuja, jotka kohottivat Naderin itsetuntoa ja -luottamusta, hän pääsi laulamaan oikealle studiohuoneelle. Kun hänen kaverit kuulivat enemmän hänen laulua, he suosittelivat, että Nader hakisi Idolsiin ja niinhän siinä kävi. Menestystä pukkasi, sillä Nader pääsi peräti kymmenen parhaan joukkoon.

Idolsin jälkeen, hän sai yhteydenottoja tuottajilta ja ovet musiikin maailmaan alkoivat avautua. Nader pääsi jopa räppäämään niin, että yleisössä oli Alexander Stubb. Idolsin ja muiden pienempien keikkojen jälkeen, hänen itsevarmuutensa kasvoi ja nyt Nader olisi valmis tekemään ja julkaisemaan omia biisejään, ehkä jopa albumin.

Musiikki ei kuitenkaan ole Naderille kaikki kaikessa, vaan hän pitää koulua myös erittäin tärkeänä. Hän opiskelee Oulun ammattikorkeakoulussa tradenomiksi ja aikoo hankkia sitä kautta itselleen ammatin. Nader käy edelleen välillä Bysiksellä ja hän oli siellä myös esiintymässä ennen joulua puurojuhlassa. Hänestä on kasvanut vaatimaton ja erittäin mukava nuori mies, joka rohkaisee muitakin nuoria jahtaamaan unelmiaan.

 

IMG_9464.jpeg

Teksti: Aleksi ja Aleksandra. Kuvat: Nadeer Sherifi.

Tulva tuottaa uusia tiloja nuorille!

Tulva tuottaa uusia tiloja nuorille!

vaikuttaminen1.png