Oulun nuorten huuto

Syksyinen tervetulotoivotus uuden verkkolehden pariin!

Oulun nuorten huudon toinen päätoimittajista toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan uuteen verkkolehteen. Olemme uusi kanava Oulun mediakentässä ja toimimme nuorilta nuorille -periaatteella. Siksi haluammekin Sinut, 13–29-vuotias nuori, mukaan toimitukseemme, tuottamaan sisältöä tai vain seuraajaksemme.

Sinulle seuraajamme toivomme tuottavamme ajankohtaista sisältöä Oulun kaupungin kiinnostavista tapahtumista ja ilmiöistä sekä kosketuspinnan nuoriin ja heidän ajatuksiinsa.

Sinä, joka haluaisit jakaa jotain itse tekemääsi, mutta sitoutuminen jatkuvaan tuottamiseen jännittää, olet tervetullut mukaan juuri niin usein kuin haluat. Meille on mahdollisuus lähettää julkaistavaksi materiaalia, minkä julkaisemme tekijätietojen kanssa verkkosivullamme.

Toimitukseemme olet Sinä, lehden tekemisestä kiinnostunut huipputyyppi, tervetullut. Mitään aikaisempia taitoja tai kokemusta ei vaadita vaan hieman seikkailumieltä ja halua oppia uusia asioita. Kiinnostus kirjoittamiseen, valokuvaamiseen, videointiin, kuvataiteisiin tai asioiden tutkimiseen on toki hyödyksi. Otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian, niin päästään tekemään juttuja yhdessä!

 

Minä itse päädyin keväällä lehden toimitukseen mukaan etsiessäni itselleni tekemistä Bysikseltä ollessani sairauslomalla masennuksen ja ahdistuksen vuoksi. Innostuin mahdollisuudesta tutustua verkkosivujen tekemiseen ja päästä hyödyntämään valokuvausharrastustani. Yhtään valokuvaa en ole vielä lehteen ottanut, mutta verkkosivujen tekemiseen olen tutustunut senkin edestä. Päivisin opiskelen Osaolla elektroniikka-asentajaksi, joten tekniikka on jonkin verran tuttua, vaikka verkkosivuja en ennen olekaan tehnyt.

Kesän aikana kahteen harventunut porukkamme on lehden jatkon kanssa todellisen haasteen edessä tällä hetkellä, mutta periksi ei anneta. Yleensä kameran taakse piiloutuvana joudun laittamaan itseni kunnolla likoon 16. päivä lokakuuta Nuorten vaikuttajapäivillä, jossa Oulun nuorten huuto on tekemässä ensimmäistä reportaasiaan. Pysykää kuulolla, niin pääsette näkemään lopputuloksen, mitä seikkailumielellä saa aikaan.

Nähdään pian!

Oulussa 13.10.2018

Helena


Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen oulunnuortenhuuto@gmail.com. Mikään ei ole liian pieni juttu jaettavaksi, joten rohkeasti vain!

Nimesi *
Nimesi
Nuorten vaikuttajapäivä Oulun kaupungintalolla

Nuorten vaikuttajapäivä Oulun kaupungintalolla